laat ons vertrekken 

We schrijven het jaar 2020.

Door een virus is reizen slechts beperkt mogelijk.  Velen brengen daardoor de vakantie in eigen land door.

Met z'n allen naar de kust of de ardennen gaan is echter niet zo'n slim idee.  Daarom richtte ik een Facebook-groep op, "Vakantie in België", met als doel ook minder bekende plekjes te tonen.  Na enkele maanden komt er een site bij, zodat ook niet Facebook-gebruikers wat tips kunnen zien.

Ook buiten deze uitzonderlijke periode is een vakantie in eigen land geen slecht idee: je kan immers kiezen tussen een dagje ertussenuit of zelfs een heuse vakantie in eigen land!

Om het samen te vatten, vakantie in België, dat is:

Einde
loos

Veel ideeën

581

Gemeentes

1​0

Provincies

1

Land

Kalender

Niet zo uitgebreid als andere bekende kalenders met uitstappen & evenementen.  Wel zo simpel mogelijk en met uitstappen die interessant zijn voor het hele gezin.

Eigen georganiseerde evenementen mogen ook steeds doorgestuurd worden en krijgen er zo misschien een plekje!

Ga naar de kalender

Tips op kaart

Eénmaal je lid bent van de Facebookgroep, kun je deze nuttige tool gebruiken.  Alle tips gebundeld op de kaart van België, met de directe link naar de Facebookfolder.

 Handig toch? 

Klik hier

Trek Erop Uit!

Tips geven voor een vakantie of een dagje uit in België, daar staat deze website voor. Tot op heden bleven alle tips vrij algemeen, zonder gedetailleerde informatie.  Daarom gaan we vanaf meermaals per jaar dieper in op een bepaalde tip. Je krijgt veel gedetailleerde informatie, met veel tips uit eigen ervaring.

Beginnen doen we met een activiteit dewelke ik zelf vaak uitoefen, namelijk vliegtuigspotten. Je krijgt tips om er een dagje uit van te maken, en welke combinaties er mogelijk zijn.  De eerste "Trek Erop Uit" kan via onderstaande link gedownload worden, in de vorm van een PDF bestand. De keuze is vervolgens aan jou: sla je dit op of heb je het liever afgeprint.

Dus: bezoek de pagina en ... trek erop uit!

Trek Erop Uit!

Facebook-groep

  • Zelfs tips posten?
  • Op zoek naar ideeën? Een vraag die je wil delen?
  • Op zoek naar een vakantiewoning?
  • Extra tips?

En als dit nog niet voldoende is om lid te worden van de groep: af en toe kun je iets winnen.  Het gaat dan steeds om iets dat in verband staat met een vakantie of uitstapje in België.

Maak je hier lid

© 2020 -  | Vakantie in België & Merlin's mind Fotografie | Disclaimer
Foto's op deze site mog​en niet ongevraagd gebruikt worden, gebruik je toch graag 1 van de foto's? Contacteer me dan hier.

Bezoek Vakantie in België hier

of