Merlin's mind | Spoorlijn73

Wat uitleg over Merlin's mind | Spoorlijn73.

Waarom deze site? Wat achtergrond informatie van de spoorlijn
& de kleine lettertjes.

“Merlin’s mind | Spoorlijn73” is een particuliere, niet-commerciele website dat geheel vrijblijvend en op regelmatige basis wordt onderhouden. Het doel van de website is te informeren over spoorlijn 73, zonder hierover zelf een standpunt in te nemen. Hiervoor bestaat er een ander, zeer goed, alternatief. Alle gegevens worden onder voorbehoud van wijzigingen en onvolkomenheden verstrekt.

Alle foto’s werden op een wettelijke en voorzichtige basis genomen. Het betreden van spoorwegemplacementen werd steeds uitgevoerd met medeweten en goedkeuring van de nodige personen. Hier werd ten alle tijde alle regels in acht genomen rond het betreden ervan. Alle andere foto’s werden genomen van op een veilige afstand. Enkel zo houden we onze hobby leuk!

Indien er personen op de afbeeldingen zichtbaar waren, werden deze onherkenbaar gemaakt. Meent u zich toch te herkennen op één van de afbeeldingen, dan verneem ik dit graag, zodat ik dit kan aanpassen.

Het is niet toegestaan om afbeeldingen van “Merlin’s mind | Spoorlijn73” elders te gebruiken, zonder schriftelijke toelating. Deze foto’s zijn herkenbaar aan het watermerk.  Deze toelating kan door middel van de contact link hierboven of hieronder.
Afbeeldingen downloaden voor eigen gebruik is daarentegen zeker toegelaten, hier is geen toestemming voor nodig! Heb je graag een afbeelding zonder copyright, contacteer me dan gerust.

Graag dank ik alle fotografen en eigenaars van historische afbeeldingen voor hun medewerking! De historische afbeeldingen zijn afkomstig van privécollecties.  Deze foto’s vermelden steeds wie de foto nam of uit welke collectie ze komen.

Voor begrijpelijke redenen kan ik voor deze afbeeldingen nooit zelf toestemming geven deze elders te gebruiken. Bij de desbetreffende afbeeldingen kunt u nagaan wie de eigenaar is. Het downloaden van afbeeldingen die niet van “Merlin’s mind | Spoorlijn73” zijn, is niet toegestaan zonder dit te vragen, wat via de contact link kan.

© 2008 -  | Over de site | Contacteer me

D
E
E
L

deze website

Spoorlijn73.be is ook hier te vinden: